Кога кажала која песна ќе ја пее, многумина се сомневале во неа. Штом почнала да пее, сите останале зачудени

Кога кажала која песна ќе ја пее, многумина се сомневале во неа. Штом почнала да пее, сите останале зачудени…

Ова видео е снимено на украинско шоу каде се натпреваруваат деца. Видеото ги освои срцата на луѓето ширум светот.

Девојчето се појавило на сцена и ја избрало песната „Stone cold“, која е многу тешка за пеење. Многумина се посомневале дека ќе успее да ја изведе.

Меѓутоа, кога почнала да пее, сите биле маѓепсани од нејзиниот глас. Погледнете…