Кога ќе видите што можете да направите, веќе НИКОГАШ нема да фрлите стаклено шише

Со малку труд и креативност можете да направите феноменални и корисни работи од искористени стаклени шишиња.

Можете да направите стаклена чаша, пепелник, држач за свеќа…

Погледнете и споделете со пријателите: