Кога љубовта ќе исчезне: Работи кои секоја жена ги прави кога веќе ништо не чувствува кон вас

Ова се некои работи кои жените ги прават кога веќе не им се допаѓате…

Не комуницирате како порано

Претходно нормално сте комуницирале, а сега не покренува никаква тема и покажува како да не сака да се оптеретува со тоа.

Изговори

Кога сакате да излезете ос неа, ќе најде некој изговор како би одбила. Претходно едвај чекала да ја поканите, а сега не.

Не е расположена

Кога е во ваша близина, наместо да биде расположена, таа е нервозна и сè и смета. Некои работи кои ги правите и одат на нерви, а претходно не и сметале.

Молчалива е

Постојано молчи и навистина можете да забележите дека нешто не е во ред. Поразговарајте да видите за што станува збор.

Не се грижи како порано

Претходно се интересирала за вас, вашите случувања, а сега некои работи не ги забележува. Се фокусира повеќе на своите работи.

Не ги споделува своите чувства со вас

Претходно ви кажувала како се чувствува, што и се случува, а сега ве држи вон сето тоа.

Караници

Некои жени само молчат, а некои повеќе се караат. Доколку прави проблем и кога не сте згрешиле, можеби значи дека веќе не и се допаѓате.