Кога овој постар пар излегол на подиум, никој не бил подготвен за она што следело

Чарли Вумбл и неговата сопруга Џеки МекЏи се вистински крал и кралица на овој танц.

Овој танц е регионален од Јужна Каролина и многумина не чуле за него, но кога ќе видите како овој постар пар танцува ќе посакате да им се придружите.

Погледнете за што се работи…