Кога полицајката го удрила, овој бездомник останал мирен: Но, обратете внимание што направило момчето во позадина (Видео)

Кога полицајката го удрила, овој бездомник останал мирен: Но, обратете внимание што направило момчето во позадина (Видео)

Екипата на еден популарен Јутјуб канал сакала да види на кого луѓето ќе му помогнат, на возрасен човек кој проси или на дете.

Она што следело е навистина страшно. Дали луѓето навистина станале толку бесчувствителни?

Во видеото во прилог погледнете што се случило…