Кога татко и син ќе запеат песна од Синатра, настанува вистинско шоу (Видео)

Кога татко и син ќе запеат песна од Синатра, настанува вистинско шоу (Видео)

Добриот однос помеѓу таткото и синот е од голема важност, а судејќи по оваа снимка, овие татко и син имаат фантастичен однос.

Кога на радио почнала песна од легендарниот Френк Синатра, двајцата направиле вистинско шоу во автомобилот.