Комплетна куќа за 60.000 денари! Од темел до кров!

Звучи неверојатно, но и тоа постои – еве како изгледа една евтина мала куќичка…

Комплетна куќа за 60.000 денари! Од темел до кров! Почекајте, додека да видите колку е едноставно…

Се повеќе семејства се одлучуваат за овие алтернативни куќички. Многу се едноставни за изградба, а не чинат премногу.

Погледнете како изгледа една ваква куќичка која чини околу 1.000 евра (околу 60.000 денари)…