Копале во дворот, а потоа пронашле нешто неочекувано (Видео)

Две момчиња копале низ двор кога го откриле ОВА! Но, тука не е крајот на приказната…

Што е најневеројатното нешто кое може да го пронајдете во својот двор? На пример да земете детектор за метал, веројатно би пронашле некоја стара монета.

Но, она што овие момчиња го пронашле во Калифорнија 1978 година стана вистинска мала светска сензација.

Погледнете го видеото и споделете со пријателите…