Крадците дошле со „Мерцедес“ и сакале да и го украдат луксузниот џип – еве што им се случило

Кражбата на автомобили е злочин кој постојано се случува во Јужна Африка. Кражбите се толку чести, што сопствениците на автомобили смислуваат разни начини како да постапат во случај да се најдат во таква ситуација.

Жената од наредново видео на неверојатен начин успеала да избегне кражба на нејзиниот автомобил пред својот дом.

Погледнете што се случило…