Крокодил нападнал слон и го зграпчил за сурла. Тоа му била најголемата грешка

Животинското царство е преполно со многу чуда кои допрва треба да се откријат, но понекогаш се случуваат неверојатни работи, доволно е само да обратите внимание…

На пример ова видео, каде група слонови одмарале покрај една река, кога во еден момент еден од слоновите станал мета на смртоносен крокодил.

Крокодилот го направил својот прв потег и го нападнал слонот, но тоа му била најголемата грешка…