Купил стара комода за ситни пари. Кога ја отворил скриената фиока, следеле шок и неверица (Видео)

Емил Кондел пред неколку години купил една стара комода на распродажба во градчето Белвил во Тексас. Она што веднаш го забележал бил преубавиот мраморен дел на врвот, како и убавите фиоки.

Кога продавачот му рекол дека се работи за комода стара 125 години, Емил знаел дека мора да ја има. Цената била само 100 долари, а Емил ни малку не се предомислувал, па веднаш ја однел дома.

Не можел ни да замисли дека покрај трите вообичаени фиоки, комодата содржи и една скриена во која се наоѓало неверојатно богатство.

На самото дно на комодата пронашол тајна фиока која била исполнета со накит, дијаманти, пари, како и сувенири од Граѓанската војна.

Погледнете го видеото и споделете со пријателите…