Лада Нива против моќно Ауди на снег – еве кој победува! (Видео)

Лада Нива против моќно Ауди на снег – еве кој победува! (Видео)

Иако одмерувањето на силите на овие два автомобила на хартија ја прикажува премоќната победа на Ауди, праксата покажува дека руската легенда е и тоа како жилав противник.

При влечење на јаже силата и масата се пресудни фактори, а кога говориме за конкретните автомобили, оваа битака не е фер уште на самиот старт.

Иако Аудито е и потешко и помоќно, вреди да се види борбеноста на руската Лада.

Лада Нива против моќно Ауди на снег – еве кој победува! (Видео)