Лепињи од кои застанува здивот (Видео)

Лепињи од кои застанува здивот. Многу вкусни, а толку едноставни за подготовка!

Забавни се за подготовка, а со својот вкус ќе ги воодушеват сите, и стари и млади!

Состојки: 1 кг глатко брашно; 2 лажички шеќер; 2 лажички сол; 1,5 лажичка квасец; 4 лажици масло; 6 дл малка вода

Начинот на подготовка погледнете го во видео рецептот во прилог:

Лепињи од кои застанува здивот. Многу вкусни, а толку едноставни за подготовка!