Лиснато тесто со Нутела – откако ќе го погледнете видеото, ВЕДНАШ ќе се фатите за работа

Овој рецепт не бара многу време за подготовка, а крајниот резултат е неверојатен.

Се што ви треба е лиснато тесто, Нутела и жолчка…

Погледнете и споделете со пријателите: