Мачка фатила мала верверица и изгледало како да чукнал последниот час за неа… (Видео)

Случаен минувач снимил мачка како носи верверица. Во прв момент изгледало како да чукнал последниот час за верверицата.

Мачката мислела дека фатила лесен плен, но верверицата и` ги помешала плановите.

Погледнете го видеото…