Мајка и три деца останале на улица, а кога разбрал нејзиниот шеф засекогаш и го променил животот

Енџел има триесет години и е мајка на три деца. Животот не и би лесен, била без работа и едно време живеела на улица.

Под отворено небо или на автобуски постојки живеела со своите деца, секогаш во страв дека ќе го загуби тоа највредното во животот.

Но, сега е благодарна што барем останала во прифатилиште за бездомниците, каде живее веќе 2 години. Но, Енџел не се откажува!

Таа пронашла работа во дуќан за спортска облека. Добила задача да преземе грижа за новиот вработен. Но, не можела ниту да насети дека тоа е всушност нејзиниот шеф кој сакал да ја тестира.

Тој видел за каква личност станува збор и кога се завршил експериментот, решил да и ја зголеми платата за 14000 долари и да и подари 250 000 долари за да може да си обезбеди стан или мала куќа за своите деца.