Мајката на момент го оставила бебето со питбулот, а кога се вратила, морала да заплаче

Иако се познати како најопасните кучиња на светот, оваа снимка докажува дека питбулите и тоа како се нежни.

Шест недели старата Кејтлин има најдобар пријател и чувар, куче кое се вика Аубри.

Мајката го оставила девојчето само со питбулот, а кога се вратила, била сведок на преубав момент.

Снимката завршила на интернет и како вирус се проширила на социјалните мрежи.