Мајката слушнала дека бебето плаче во другата соба, но кога погледнала во мониторот, ништо не и било јасно

Мајката слушнала дека бебето плаче во другата соба, но кога погледнала во мониторот, ништо не и било јасно…

Ништо нема да ги израдува родителите како фактот дека нивните деца изградиле цврста врска едно со друго, и дека во секој момент ќе бидат тука еден за друг.

Ова бебе не престанувало да плаче, но нејзината сестра близначка веднаш и помогнала…

Погледнете што снимила камерата во нивната детска соба!