Мајката ставила камера во соба за да види што прави нејзиниот маж со бебето додека таа не е во куќата!

Мајката ставила камера во соба за да види што прави нејзиниот маж со бебето додека таа не е во куќата!

Вака изгледа кога татко и син ќе останат сами дома… Врската помеѓу таткото и синот е навистина посебна.

Стефани, која била на работа, поставила скриена камера како би видела што прави нејзиниот маж со бебето додека таа не е во куќата.

Видеото има толку прекрасни моменти, од правење неред со куп играчки, до слатко средување на играчките…

Вака изгледа кога татко и син ќе останат сами дома… Погледнете и споделете со пријателите!