Мајстор зад воланот: Кога ќе видите каде вози овој камионџија, ќе се фатите за глава

Мајстор зад воланот: Кога ќе видите каде вози овој камионџија, ќе се фатите за глава

Веднаш да ви кажеме… без оглед на тоа колку овој камионџија е платен – не е доволно!

Понекогаш и најцврстите мостови предизвикуваат страв кај возачите кога ќе погледнат надолу, но што да кажеме за овој „мост“ кој едвај стои.

Иако овој мост не е многу висок, дефинитивно ќе пребледите од страв доколку го преминувате.

Овој 500 метри долг мост се наоѓа во Сибир и изгледа како да ќе се сруши секоја секунда! Меѓутоа, изгледа дека тоа не му смета на овој камионџија.