Мало момче не можело да ги задржи солзите на венчавката на својот татко, особено кога слушнало што му рекла невестата

Преслаткиот 4-годишник Гејг не можел да ги задржи солзите кога неговиот татко, американскиот маринец Џошуа Њувил се оженил со Емили Лихан.

Малечкиот Гејг добро се држел, гордо стоејќи покрај својот татко, сè додека младата не почнала да ги чита заветите кои ги напишала само за момчето. Откако почнала да чита, малечкиот Гејг веќе не можел да издржи и целосно се скршил.

„Сакам секогаш да се чувствуваш сигурно и секогаш да се трудиш да бидеш добра личност“, почнала да чита Емили, а момчето се фрлило на неа и цврсто ја прегрнало.

„Немо ја плачеш“, му рекла Емили. „И на крај, сакам да знаеш колку посебно момче си“, продолжила таа.

„Неверојатно си паметен и драг кон сите. Ми помогна да станам жена каква што сум денес и иако јас не ти го дадов дарот живот, животот мене ми даде дар во облик на тебе“.

Сите тројца плачеле пред Емили воопшто да успее да ги прочита сите завети до крај…

Погледнете го видеото…