Мало момче паднало од велосипед: Кога ќе видите кој му доаѓа во помош, ќе останете без зборови

Мало момче паднало од велосипед: Кога ќе видите кој му доаѓа во помош, ќе останете без зборови!

Мало момче пребрзо возело велосипед по што паднало на трева. За среќа, немало никакви повреди.

Неговиот татко го снимил целиот настан, а она што се случило на крај ќе ви го растопи срцето. Погледнете го видеото до крај!

Погледнете го видеото и споделете со пријателите…