Масата била од стакло, а таа во прекратка сукња! Заборавила дека не смее да го прави ОВА (ВИДЕО)

Масата била од стакло, а таа во прекратка сукња! Заборавила дека не смее да го прави ОВА (ВИДЕО)

Убавата водителка Костанца Калабрезе покажала премногу, но со тој потег преку ноќ станала популарна и надвор од Италија.

Веројатно не ни помислила дека благодарение на стаклената маса, таа со раширени нозе ќе стане планетарна сензација, и дека милиони луѓе ќе дознаат за неа. Погледнете зошто!

Погледнете го видеото…