Маска од само две состојки ќе ги избрише митесерите од вашето лице

Наместо да купувате маски со вештачки состојки, оваа домашна верзија е целосно природна, а и многу поевтина.

Ако сте љубител на природна козметика, снимката на Јутјуберката TiTi ќе ве воодушеви.

Таа им објави војна на митесерите, а сè што и требало за успешна борба биле белки од јајца и салфета.

Постапката за нанесување на оваа маска погледнете ја во видеото во прилог: