Маж тврди дека допатувал од 2118 година преку таен проект на ЦИА – нуди и фотографија како доказ

Во уште еден разговор за Apex TV, Јутјуб канал за патувања низ времето, Александер Смит тврди дека патувал низ времето во рамки на таен проект на ЦИА кој започнал 1981 година.

Смит како доказ за своето патување низ времето нуди фотографија наводно од 2118 година.

„Ја посетив 2118 година како дел од тајната мисија на ЦИА.

Најголема закана за човештвото во таа година е глобалното затоплување, растечкото ниво на морињата како и зголемувањето на CO2 во атмосферата.

Мора да преземеме нешто да ги решиме овие проблеми“, рекол Смит.

Погледнете ја видео снимката и слушнете што ни порачува Смит: