Мислел дека кокошката лежи на јајца. Кога ја подигнал, следело вистинско изненадување (Видео)

Оваа кокошка пронашла, мало напуштено маче. Го направила она што најдобро го знае – внимавала на него и го греела под своите крилја.

Кога фармерот дошол да собере јајца, го дочекало изненадување. А, благодарејќи на коошката, ова маче имал можност да живее удобен живот на фарма.

Погледнете ја глетката која фармерот ја забележал…