Мислела дека се работи за угризи на инсекти, но ветеринарот веднаш повикал полиција!

Хајден Ховард е сопственичка на англиски мастиф. Еден ден кучето било депресивно, но кога му пришла ја видела причината.

Телото му било прекриено со нешто што на прв поглед изгледало како угризи од инсекти.

Кучето имало големи болки при секое движење.

Таа одлучила да посети ветеринар, кој открил што точно се случувало…