Мислеле дека на снимката гледаат затвореник кој бега од затвор. Но, вистината била МНОГУ ПОСТРАШНА

Работниците во затворот „Кампо Гранде“ во Рио, Бразил, се соочиле со страшна сцена кога ги прегледувале снимките од надзорните камери.

Имено, вработените во затворот на една снимка забележале движење на сенка и помислиле дека се работи за бегство на затвореник, но кога погледнале подетално, забележале дека се работи за чудно темно суштество кое лебди долж ѕидините на затворот.

Погледнете го видеото: