Мислите дека ги знаете сите сообраќајни правила за кружен ток: ОВА СЕ НАЈЧЕСТИТЕ ГРЕШКИ (ВИДЕО)

Кружните токови до неодамна беа непознати за македонските возачи.

И денес, иако се во употреба повеќе години, многумина не сфаќаат како треба да се вози низ кружен ток.

Погледнете го видеото во кое се објаснети најчестите грешки кои ги прават возачите.