Многумина заплакале: 4-годишно девојче со неверојатни пејачки способности освои милиони

Клери Рајан Кросби е четиригодишно девојче кое ги освоило срцата на луѓето ширум светот, откако нејизиниот татко објавил снимка од нивната изведба на песната „You’ve Got A Friend In Me“.

Песната ја започнал таткото, а ќеркичката му се придружила во вториот дел.

Оние кои ја виделе снимката се воодушевени од емоциите со кои девојчето пее, а многумина признале дека заплакале.

Споменатата снимка ја прегледале милиони луѓе. Погледнете го видеото…