Момче се затрчало право ПОД КАМИОН: Реакцијата на возачот ќе ве остави БЕЗ ТЕКСТ

Момче излегло од автобус и се затрчало право ПОД КАМИОН: Реакцијата на возачот ќе ве остави без текст

Возач на камион објави снимка од неверојатната реакција на свој колега кој доаѓал од спротивниот правец и се „соочил“ со момче кое излетало пред камион откако со пријателите излегло од школски автобус.

Видеото во кратко време го погледнале многу луѓе. Бројни коментари укажуваат дека во оваа ситуација одлучувачка била брзата реакција на возачот.

Кога ќе ја видите реакцијата на возачот ќе останете без текст…