Момче застанало зад клавир среде трговски центар… Кога почнало да свири, настанал вистински спектакл! (Видео)

Момче застанало зад клавир среде трговски центар… Кога почнало да свири, настанал вистински спектакл!

Една француска телевизија организирала програма во трговски центар каде деца настапувале со свои точки. Тоа биле настапи каде децата свиреле на одредени инструменти.

Многумина останаа без текст после овој неверојатен настап!

Погледнете за што се работи…