Момчето шеташе низ шума, кога наеднаш дух го нападна и го собори на земја (Видео)

На социјалните мрежи споделена е снимка на која наводно се гледа како дух напаѓа момче кое оди низ шума во Индија.

Имено, на видеото се гледа како момчето се шета низ шумата, а потоа оддеднаш од другата страна долетува некаква сенка, која го соборува момчето.

Потоа таа сенка исчезнува и момчето станува од земја и почнува да трча.

Многумина вистински верници биле многу вознемирени поради оваа снимка, додека други велат дека е во прашање местенка.