Морето дивее на црногорското приморје каде летуваат и Македонци (Видео)

Морето дивее на црногорското приморје каде летуваат и Македонци (Видео)

Бранови од неколку метри утрово дивееле во Петровец, Црна Гора, каде летуваат и Македонци. Брановите ја преминале оградата и водата стигнала на шеталиштето.

Надлежните служби и мештаните на Будва со вреќи песок го „одбраниле“ Стариот град од силните бранови кои вчера го загрозуваа тој град.

Погледнете го видеото…