Му дале 100 секунди – земај што сакаш бесплатно! (Видео)

Му дале 100 секунди – земај што сакаш бесплатно! (Видео)

Познатиот европски маркет за електроника МедиаМаркт му овозможи на еден човек да земе се` што може да понесе на раце, за 100 секунди – бесплатно!

На видеото во прилог погледнете го неговото решение и за колку пари успеал да „испазари“…