Му донеле уништено „BMW“ – сите мислеле дека колата е за во отпад, освен овој мајстор!

Му донеле уништено „BMW“ – сите мислеле дека колата е за во отпад, освен овој мајстор!

„Мајсторот за лим“, рускиот автолимар Артур Тусик објави ново видео во кое поправа веќе отпишано Бе-Ем-Ве Серија 7.

Автомобилот бил целосно искршен, каросеријата била уништена, но тоа не било проблем за овој мајстор.

Од овој „крш“ мајсторот направил автомобил како од салон. Погледнете…