Му рекла на сопругот да ја отвори рерната, внатре го пронашол она што го чекал цели 17 години! (Видео)

Му рекла на сопругот да ја отвори рерната, внатре го пронашол она што го чекал цели 17 години! (Видео)

По цели 17 години борба со неплодност, Дана и Аркел изгубиле надеж дека некогаш ќе станат родители.

Парот претрпел четири абортуси и едно мртвороденче, но продолжиле да се молат и секогаш верувале во чудо.

Во видеото подолу можете да погледнете како изгледал моментот кога Аркел дознал дека ќе стане татко!

Погледнете и споделете со пријателите…