Му се насмевна среќата: Претурал во старата шупа и нашол чудо вредно милиони

Му се насмевна среќата: Претурал во старата шупа и нашол чудо вредно милиони

Многумина од нас имаат ѓубре и непотребни работи во куќата, подрумот или таванот, иако знаеме дека никогаш нема да ги искористиме.

Скот Миједем, еден ден го повикале трговци, за да ја испитаат вредноста на некои стари работи од неговата куќа, која штотуку ја купил. Тој не очекувал дека ќе мине толку добро. Кога ја отворил вратата се шокирал…

Покрај ѓубрето имало и мебел кој само чекал да биде пронајден. А меѓу сето ова, имало и автомобили и тоа стари и скапи класици од 1950-тите и 1970-тите години.

Скот веќе има план да ги понуди на аукција и претпоставува дека може да направи неколку милиони долари.