На фаровите стави паста за заби, крајниот резултат е зачудувачки

Со тек на време, фаровите можат да добијат нијанса жолта боја. Понекогаш тоа е внатрешен процес, а понекогаш надворешен.

Ако се случува однадвор, тогаш постои единствено, економично решение за проблемот.

Се` што треба да направите е да ги премачкате фаровите со паста за заби! Разликата е повеќе од очигледна…