На ова момче му падна сендвичот на под, а реакцијата на неговата мајка шокира милиони (Видео)

Додека детето седело на маса во еден кинески ресторан и јадело, случајно му испаднал сендвичот на под, по што неговата мајка почнала да го удира толку силно што не престанало да плаче.

Потоа го фрлила на колена и продолжила да го удира, дури и со нозе. Потоа нагло го фатила за рака и го повлекла да стане.

Целата ситуација ја забележале безбедносните камери.

Предупредување: видеото е со вознемирувачка содржина!