На погреб му го донеле коњот до ковчегот. Неговата реакција ќе ве погоди во срце (Видео)

На погреб му го донеле коњот до ковчегот. Неговата реакција ќе ве погоди во срце!

За време на својот живот Вангер Фигуиредо Де Лима и неговиот сакан коњ Серено биле неразделни. За жал, нивното пријателство завршило нагло.

Лима имал сообраќајна несреќа и на 34-годишна возраст се разделил од животот. Но и од својот сакан коњ.

А тогаш одлучиле да го доведат коњот до ковчегот за време на поворката…