На прв поглед изгледа како и секое друго куче. Но, поради овој детал, луѓето се ежат кога ќе го видат

Запознајте го Јоги, кучето со многу необична глава. Неговите кафеави очи прават да потсетува на човечко лице.

Ова куче изгледа како човек! Неговиот поглед е како човечки поглед, најмногу поради специфичните очи.

Неговата сопственичка тоа го забележала, па објавила слики на социјалните мрежи. „Изгледа како човек заробен во тело на куче“, е еден од коментарите.

Јоги стана вистинска интернет ѕвезда, а се чини дека некои луѓе се и малку исплашени од него.

Ова се некои од коментарите: „Вознемирувачко“, „Ова е многу бизарно“, „Изгледа како Николас Кејџ“, „Би ми било чудно да го погалам“…