На прв поглед изгледа како огромна нафтена дамка, но кога ќе погледнете одблиску ќе останете без текст

На прв поглед изгледа како огромна нафтена дамка, но кога ќе погледнете одблиску ќе останете без текст!

Кога патувате преку океан, никогаш не знаете што има во длабочините. Природата секогаш може да ве изненади и заплаши со своите феномени.

Група наулници била сведок на спектакуларен феномен.

Она што на прв поглед изгледа како огромна нафтена дамка всушност е нешто друго…

Погледнете и споделете со пријателите…