На свет донела четири кучиња. Кога сопствениците ги виделе, останале зачудени!

Оваа кучка не може да биде посреќна! Во ноември на свет донела четири преслатки кучиња.

Меѓутоа, она што ги шокирало сопствениците е изгледот на овие мали кученца. Всушност, сопствениците на момент помислиле дека се работи за некој друг вид животни.

Како нивната кучка златен ретривер Роуз можела да роди вакви кучиња?

Тие ја посвоиле Роуз кога била тажна и напуштена и набрзо сфатиле дека ќе добие младенчиња.

“Rub my stomach, peasant!” #werehereforyou #sweetgirl

A post shared by Leroy, Annie & Winchester (@ourgoldenyears) on

Кога тоа се случило во ноември, навистина се изненаиле!

Погледнете и сами како изгледаат кучињата! Воопшто не личат на својата мајка…

They’re all milk drunk. ❤️🐄#rescuepups #mamabear

A post shared by Leroy, Annie & Winchester (@ourgoldenyears) on