На таванот открил кутии кои жената ги криела 40 години. Кога погледнал внатре, останал без зборови

Правилото дека во брак не треба да се крие ништо од партнерот, не е случај и кај овој пар. Меѓутоа ако тајна е тоа што Крис Бреснан го направила, тогаш и не е толку лошо.

Но, секоја тајна кога-тогаш се открива. Оваа жена цели 40 години на таванот криела кутии.

Нејзиниот сопруг секој ден откако се запознале ѝ пишувал по едно љубовно писмо.

Кога погледнал во кутиите, не можел ни да замисли дека таа вака уредно и внимателно ги чувала пораките цело време…