На улица забележале нешто црно – НЕМА ДА ВЕРУВАТЕ за што станува збор!

Еден возач налетал на многу необична глетка.

Кога се упатувал кон Националниот парк Монтана на улица пред себе здогледал нешто црно крзнено, а секунда подоцна сватил зошто автомобилите од другата страна веќе застанале.

Зачудениот возач морал да го запре својот автомобил откако на улица пронашол нешто црно.

Имено на улицата си играле две мали црни крзнени мечиња.

Возачите не биле вознемиране од овој призор туку со своите мобилни телефони веднаш ги снимиле малите мечиња како играат.