Набавиле 66.000 чаши и ги наполниле со обоена вода. Кога ќе видите зошто, ЌЕ ОСТАНЕТЕ БЕЗ ТЕКСТ!

Уметниците сами бираат како ќе ја остварат својата уметност, а оваа група талентирани луѓе се одлучила да полни чаши.

Глупост? Не, генијалност.

По 62 дена работа, резултатот е преубава слика која едноставно ќе ве остави без текст.

Погледнете и споделете со пријателите: