Најчудниот свадбен обичај: Девојките се нишаат во скутот на момчињата (Видео)

Руси како Руси – поголема мистерија се дури и од Јапонците кога се во прашање обичаите.

Така на тамошните свадби можат да се видат парови како играат многу бизарни игри.

Девојките, имено, им седнуваат во скут на момчињата, и потоа во ритам се мрдаат, додека се обидуваат да надуваат балон. Победник е парот чив балон прв ќе пукне.