Најмистериозни слики уловени од Google Maps – нема да си верувате (Видео)

Најмистериозни слики уловени од Google Maps – нема да си верувате (Видео)

Вонземјани, ангели, демони, Бигфут – се некои од теориите кои ги пратат овие необични глетки кои на камера ги забележал Google Maps.

Јутјуб каналот Dark5 ви претставува пет мистериозни суштества за кои некои тврдат дека се обични случајни прикази и глупост, додека други веруваат дека има нешто повеќе.

Погледнете за што се работи: