Напаѓачи опколиле девојка, а потоа зажалиле што воопшто се родиле (Видео)

Напаѓачи опколиле девојка, а потоа зажалиле што воопшто се родиле (Видео)

Шестмина напаѓачи нападнале деовјка, но не можеле да очекуваат дека таа вака ќе се одбрани.

Девојката брзо им ги демонстрирала своите боречки вештини, а напаѓачите зажалиле што воопшто се родиле!

Погледнете како изгледала целата ситуација…

Напаѓачи опколиле девојка, а потоа зажалиле што воопшто се родиле (Видео)